Rick Ross : Speedin’

Singlet · Stara.fi

Amerikkalainen Rock Ross on yksi tämän hetken kuumimpia nimiä hiphop-genressä, sillä miehen albumi nousi viime viikolla Yhdysvaltojen albumilistan ykköseksi. Levyn singlelohkaisuna tutustutaan nyt kappaleeseen Speedin’.

Tanakkaa hiphop-soundia edustavalla raidalla mikrofonin varressa vierailee R.Kelly, jonka anti toimiikin keventävänä tekijänä muuten tiukalle paahdolle. Soundillisesti kappale on siis pehmeän tanakkaa materiaalia ja paketti on hyvin kasassa.

Biisissä on jopa hieman hittipotkua, ja sen hittikoukku löytyy varsinkin taustan synakuviosta ja kertsin ”Speedin” -huudatuksesta. Mikään takuuvarma hitti Rossin single ei kuitenkaan Suomessa ole, vaikka muuten kelpo rallilta kuulostaakin, ja tulee toivottavasti saamaan paljon soittoa alan klubeissa.

Pisteet 3/5