Britneyn televisioesiintyminen hullaannutti kansan ja kriitikot!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Britney Spears on nostanut osakkeitaan huimasti esiintyessään CBS-kanavan How I Met Your Mother -komediasarjan sivuosassa. Supertähti on saanut suorituksestaan kehuja sekä katsojilta että kriitikoilta, ja samalla ohjelma rikkoi kaikkien aikojen katsojaennätyksensä.

Maanantai-iltana Yhdysvalloissa nähdyn jakson näki kanavan tutkimuksen mukaan peräti 10,6 miljoonaa 18-49-vuotiasta katsojaa, Hollywood Reporter uutisoi. Britney Spears esitti komediasarjassa lääkäriaseman sihteeriä, joka ihastuu potilaaseen. Kriitikot ylistivät Spearsin suoritusta ja kertoivat toivovansa tähdeltä lisää rooleja.

Juhlatuulella ollut Britney Spears juhlisti televisioesiintymistään illastamalla maanantai-iltana naisystävänsä ja henkivartijansa kanssa Beverly Hillsissä sijaitsevassa Dominick’s -ravintolassa. Britney joi vain alkoholittomia juomia, mutta silminnäkijöiden mukaan hän puhui jälleen brittiaksentilla, Us Weekly kertoi.