Paris Hilton ensi viikolla Helsinkiin?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Seurapiiriprinsessa Paris Hilton on mahdollisesti tulossa ensi torstaina 3. huhtikuuta Helsinkiin, sillä hänen nykyinen poikaystävänsä Benji Madden saapuu silloin yhtyeensä Good Charlotten kanssa Suomeen.

Tiskijukkanakin tunnetuksi tullut Benji Madden on luvannut heittää Good Charlotten keikan jälkeen pienimuotoisen dj-keikan ravintola Luxissa. Viime aikoina Paris Hilton ja Benji ovat olleet erottamattomat, ja esimerkiksi viime viikolla he seikkailivat ja juhlivat yhdessä ympäri Afrikkaa.

Paris Hiltonin saapuminen Suomeen ei ole tietenkään varmaa, mutta lähimenneisyyden perusteella se voisi olla hyvinkin todennäköistä. Tuore pariskunta kun on juhlinut viime aikoina pääasiassa yhdessä.

Good Charlotte -yhtyeessä musisoi myös Benjin veli Joel Madden, joka on puolestaan naimisissa Paris Hiltonin ystävän Nicole Richien kanssa. Äskettäin lapsen saanut Nicole viihtyy kiertuetta paremmin lapsen kanssa kotona, joten häntä

tuskin Helsingissä nähdään.