Paris Hiltonin Facebook-kuvat hakkerille

Viihdeuutiset · Stara.fi

Seurapiirimiljonääri Paris Hilton on jälleen kadottanut henkilökohtaisia kuviaan. Edellisellä kerralla Parisin varastosta vietiin alastonkuvia ja videoita. Tällä kertaa kuvia on päätynyt vääriin käsiin Hiltonin Facebook-sivustolta.

Kanadalainen hakkeri on onnistunut pääsemään käsiksi Hiltonin profiilissa olleisiin henkilökohtaisiin kuviin, uutistoimisto AP kertoi. Byron Ng -nimeä käyttävä henkilö onnistui ohittamaan Facebookin turvatoimet ja pääsi katsomaan yksityiseksi määriteltyjä kuvia. Vääriin käsiin päätyi samalla esimerkiksi Hiltonin Barron-veljen sekä Facebookin perustajan Mark Zuckerbergin kuvia.

Hiltonin kuvien joukossa ei ilmeisesti tällä kertaa ollut mukana alastonkuvia. Uutistoimiston mukaan Byronille päätyi esimerkiksi kuvia Parisista juhlimassa Emmy Awards -gaalassa. Hakkeri oli ilmoittanut teostaan ensin uutistoimisto AP:lle, joka ilmoitti asiasta Facebookille. Turvajärjestelmän aukko korjattiin muutamassa tunnissa. Sivuston edustaja on pahoitellut tapahtunutta.