Victoria Beckhamin nahkahousut kiristävät, katso kuvat!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Spice Girls -yhtyeestä tuttu Victoria Beckham on toiminut jo vuosia erilaisten muotitrendien luojana, mutta viime aikoina esimerkiksi hänen laukkumainoksensa ovat saaneet vähemmän mairittelevaa huomiota osakseen.

Nyt vuorossa on Victorian housutyyli, sillä hänet bongattiin toissapäivänä Lontoon kaduilla pukeutuneena äärimmäisen tiukkoihin mustiin nahkahousuihin. Poppari oli lentänyt kotimaahansa tukemaan aviomiestään Davidia jalkapallo-ottelussa, Daily Mail kertoi.

Victoria vietti päiväänsä shoppailemalla Lontoon muotiliikkeissä, kuten Balenciagassa. Myöhemmin hän lepuutti housujen kiristämiä jalkojaan trendikkäässä Mayfair-ravintolassa. Ensi kuussa Victoria Beckham saa vihdoin julkaistua oman dVb-vaatemallistonsa.

Kuvat Victorian housumuodista löytyvät tästä!