Richie Sambora kiinni rattijuopumuksesta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomeen kesällä konsertoimaan saapuvan Bon Jovi -yhtyeen kitaristi Richie Sambora pidätettiin tiistaina rattijuopumuksesta Laguna Beachin maisemissa Yhdysvalloissa.

Mustalla Hummer-autolla liikkeellä ollut tähti pysäytettiin epävarman ajon takia yhdentoista aikaan illalla. Hänen ajoneuvonsa oli heittelehtinyt levottomasti kaistojen välillä, poliisi kertoi E! Onlinen mukaan. Samboran pysäyttänyt poliisi haistoi heti voimakkaan alkoholin kitaristin hengityksestä.

Sambora ei suostunut puhaltamaan alkometriin, joten hänelle piti suorittaan verikoe, jonka tuloksia odotellaan vielä. Bon Jovi -tähti vietti putkassa noin kuusi tuntia. Mikäli juopumusepäily pitää paikkansa, on Sambora retkahtanut uudelleen alkoholismiin. Edellisen kerran hän oli hoidettavana Utahin maineikkaalla Cirque Lodgen klinikalla viime syyskuussa.

Richie Samboran pidätyskuva löytyy esimerkiksi täältä!