Disco Ensemble turneelle Yhdysvaltoihin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Toukokuussa uuden albumin julkaiseva Disco Ensemble on tehnyt suomalaista musiikkihistoriaa olemalla ensimmäinen kotimainen yhtye, joka on valittu mukaan legendaariselle Pohjois-Amerikassa järjestettävälle Warped-kiertueelle. Disco Ensemble esiintyy kiertueella yhteensä 16 keikan verran.

Vuodesta 1994 järjestetty Warped Tour on perinteisesti koonnut samalle kiertueelle ajankohtaiset ja kiinnostavat vaihtoehtoyhtyeet. Erityisesti useille punkia, skata ja hardcorea soittaville bändeille kiertue on toiminut ponnahduslautana suurempaan kansainväliseen menestykseen. Disco Ensemblen ohella tämän vuoden Warped-kiertueella nähdään esimerkiksi Rise Against, Pennywise ja Against Me!.

Ennen Magic Recoveries -pitkäsoiton ilmestymistä Disco Ensemble julkaisee huhtikuun 9. päivänä yli neljä tuntia kestävän Video Vortex DVD:n. Huhtikuun puolivälissä bändi suuntaa 14 keikan Keski-Euroopan kiertueelle, ja toukokuussa on vuorossa kotimaan klubirundi. Kesällä Disco Ensemble nähdään Warped-kiertueen ohella sekä kotimaisilla että eurooppalaisilla festivaaleilla.