Jessica Alba ”laulaa” miehensä musiikkivideossa, katso video!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Parhaillaan seitsemännellä kuulla raskaana oleva Hollywood-tähti Jessica Alba esiintyy miehensä Cash Warrenin musiikkivideossa, jossa markkinoidaan Warrenin yrityksen tuottamaa iBeatYou.com -verkkosivustoa.

Jessica Alba nähdään videolla laulamassa playbackinä yhtiön työntekijöiden ja käyttäjien kanssa Panic At The Discon kappaletta Back To The Streets. Musiikkivideon lisäksi Jessica on antanut myös kasvonsa käytettäväksi sivuston mainontaan pyytämällä MySpace-ystäviään tutustumaan miehensä palveluun.

– Terve ystävät! Toivottavasti kaikilla oli mukava pääsiäinen. Täällä Etelä-Kaliforniassa on kuuma. Raskaana kaikki on tavallista raskaampaa. Teimme iBeatYoulle musiikkivideon. Käykää katsomassa! Kutsuimme joukon sivuston käyttäjiä koolle ja teimme videon viime lauantaina. Voikaa hyvin ja nauttikaa videosta, Jessica Alba kirjoitti.

Cash omistaa kyseistä verkkosivustoa tuottavan yhtiön yhdessä koristähti Baron Davisin kanssa. Katso Jessica Alban tähdittämä video tästä tai artikkelin alta.