Netta : Come Undone

Singlet · Stara.fi

Netta on uusi kotimainen tuttavuus, jonka melodramaattista rockia sisältävä esikoisalbumi Love Ia Not A Word julkaistaan huhtikuussa. Levyn ensimmäinen singlelohkaisu ei kuitenkaan anna odottaa kovinkaan vahvaa esikoisalbumia.

Ensimmäisenä kappaleesta nousee esiin Netan kaunis ja heleä lauluääni. Se lähentelee tyylillisesti jopa Evanescensen vokaaleja. Netan omasta kynästä oleva kappale voisi olla sävellyksenä ihan toimiva, mutta ikävä kyllä koko kappale jää surkean tuotannon takia heikoksi esitykseksi.

Kappale olisi mahdollisesti olla jopa hittimateriaalia, sillä kertosäkeessäkin on selvää hittipotentiaalia. Lopputuloksesta ei kuitenkaan löydy minkäänlaista potkua, koska miksausvaiheessa namikat ovat olleet ilmeisesti täysin koskemattomina tai vastaavasti tarkkailukaiuttimina on käytetty ehkä Philipsin tuotteita. Sama moka on käynyt myös masteroinnissa, jossa soundia tuskin olisi voitu enää edes pelastaa.

Kokonaisuutena Netan biisi voisi siis toimia hyvinkin, mikäli tuotantopuolella olisi ollut ammattimainen ote. Nyt täydellisesti kämmätty tuotantoporras ei ole saanut biisistä mitään irti. Heikko meininki.

Pisteet 1/5