Pussycat Dolls vilautteli sakot keikallaan, katso kuvat!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessakin viime syksynä keikalla käynyt Pussycat Dolls -tanssiryhmä ei ottanut viranomaisten tiukkoja määräyksiä todesta esiintyessään Malesian pääkaupungissa Kuala Lumpurissa.

Yhtye näytti paljasta pintaa selvästi enemmän kuin sääntöjen mukaan olisi saanut, joten konsertin järjestäjälle määrättiin yli 2.000 euron sakkorangaistus siveettömästä käytöksestä. Aiemmin keikka-asujaan on suosiolla kursinut peittävimmiksi esimerkiksi Gwen Stefani. Beyonce Knowles puolestaan perui keikkansa mieluummin kuin peitti vartalonsa paikallisten sääntöjen mukaiseksi.

Vahvasti uskonnollisessa maassa ei saa esittää julkisesti juurikaan paljasta ihoa, joten katsojat olivat tyrmistyneitä Pussycat Dollsien erittäin paljastavista asuista. Viimeinen niitti oli erään tanssijan asun pettäminen, minkä johdosta hänen rintansa pullahti ulos topista. Keikka meni lopulta pornoiluksi, kun toisen tanssijan jalkoväli päätyi niin ikään kaiken kansan nähtäville.

Katso kuvat yhtyeen taannoisesta paljastelusta tästä!

Malesialaisista noin 60 prosenttia on muslimeja, joten he ovat maan suurin uskonnollinen ryhmä. Paikalliset käyttäytymis- ja pukeutumissäännöt kieltävät esimerkiksi paljaan ihon näkymisen rintojen yläosan ja nilkkojen välillä. Lisäksi lavalla ei saa halailla tai suudella. Säännöt koskevat myös ulkomaisia esiintyjiä.