Britney Spearsille uusi televisiorooli?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Britney Spears näyttää saaneen jalkansa oven väliin Hollywoodin näyttelijämarkkinoille. Viime viikkoisen How I Met Your Mother -roolinsa ansiosta hän sai runsaasti kehuja niin katsojilta kuin kriitikoiltakin, ja nyt tarjolla on jo uusia televisiorooleja.

Kyse on Suomessakin esitettävästä 30 Rock -televisiosarjasta, joka palaa Yhdysvalloissa esitystauolta 10. huhtikuuta. Tuolloin sarjasta nähdään viisi uutta jaksoa, joissa on mukana myös tuttuja vierailijoita. Britneyn nimi on noussut esiin yhtenä mahdollisena vierailijana.

– Normaalisti kirjoitamme ensin roolihahmot ja sitten mietimme kuka voisi olla hyvä siihen rooliin. Jos mukana on rooli, joka olisi hänelle sopiva, voisimme hyvinkin kiinnittää hänet, 30 Rock -sarjan luoja Tina Fey kertoi E! Onlinelle.

– Olen työskennellyt ennenkin Britneyn kanssa kahteen otteeseen hänen Saturday Night Live -vierailuillaan, ja hän on ammattimainen ja mukava.