Hittiduo Brick & Lace keikoille Suomeen!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime vuoden suurimpiin tanssihitteihin lukeutuvan Love Is Wicked -kappaleen esittäjä, jamaikalainen sisarusduo Brick & Lace saapuu konsertoimaan Suomeen huhtikuun lopussa. Tuolloin yhtye nousee lavalle ainakin Lahdessa.

Sisarukset Nyanda ja Nailah Tharbourne esiintyvät 25. huhtikuuta Lahden Diva-yökerhossa. Keikka on osa klubikonserttien sarjaa, joka on tuonut Suomeen talven aikana myös esimerkiksi Sean Kingstonin. Brick & Lace esiintyy Staran saamien tietojen mukaan samalla reissulla mahdollisesti Suomessa myös toisella paikkakunnalla, mutta keikkaa ei ole vielä vahvistettu.

Hiphop-tähti Akonin leivissä levyttävät tähdet julkaisivat äskettäin Suomessa esikoisalbuminsa Love Is Wicked, joka on ensimmäinen Akonin levymerkin julkaisu. Mies oli vahvasti mukana albumin teossa ja tytöt kutsuvatkin häntä Brick & Lacen kolmanneksi jäseneksi. Nyanda ja Nailah ovat kirjoittaneet tai olleet mukana kirjoittamassa kaikkia albumin biisejä. Levyä ovat tuottaneet mm huippunimet Akon, Will.I.Am ja Ron Fair.