Paris Hilton ja Benji seikkailivat safarilla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Seurapiirimiljonääri Paris Hilton ja hänen tuore poikaystävänsä, rokkari Benji Madden, ovat jo toista viikkoa Afrikassa. Keskiviikkona pariskunta suuntasi safarille telttailemaan ja kuuntelemaan leijonien karjuntaa, People kertoi.

Ihan villeimmälle alueelle julkkispari ei kuitenkaan uskaltautunut, sillä leiripaikkana oli Aquila Private Game Reserve -niminen valvottu alue. Paikan omistaja Searl Derman hehkutti lehdelle, että pariskunta sai safarilla elämänsä parhaimman kokemuksen.

Luksuslomailijoille suunnatussa puistossa elää luonnonvaraisina esimerkiksi leijonia, sarvikuonoja, seeproja, elefantteja ja kirahveja.

Ensi viikolla pariskunta on mahdollisesti suuntaamassa hieman kylmempiin maisemiin, sillä Benji Madden saapuu yhtyeensä Good Charlotten kanssa torstaina konsertoimaan Suomeen. Näillä näkymin Paris Hilton voi mahdollisesti seurata miestään kylmään Pohjolaan.