Akon ja Toni Braxton tähdittävät Pori Jazzia

Festarit · Stara.fi

Hiphop-tähti Akon ja r&b-tähti Toni Braxton lukeutuvat ensi kesän Pori Jazzin pääesiintyjiin. Heidän lisäkseen tapahtumassa nähdään muiden muassa Carlos Santana ja Bob Geldof.

Pori Jazz juhlitaan tulevana kesänä 12. – 20. heinäkuuta. Pääkonsertit järjestetään tuttuun tapaan Kirjurinluodolla ja pienempiä konsertteja ja tapahtumia jazz-kadulla ja lukuisilla klubeilla ympäri kaupunkia. Uutena konserttipaikkana festivaalilla on Otava Factory, joka sijaitsee Porin Oluttehtaan entisessä varastossa.

Edellä mainittujen tähtien lisäksi Pori Jazzissa nousevat lavoille muiden muassa Sharon Jones and The Dap-Kings, Little Feat, Return To Forever, Metro Special Edition, San Francisco Jazz Collection, Tower of Power, Joan Armatrading, Stax Records Soul Revue ja monia muita jazzin, soulin, funkin ja r&b:n nimiä.