Katri Ylander : Unta

Singlet · Stara.fi

Idols-kisasta pysyväksi suomipop-tähdeksi noussut Katri Ylander tunnelmoi nyt Uni-nimisellä singlellään tuttuun tapaan hiotun tyylikkäästi.

Slovaritunnelmista alkava kaunis kappale pääsee vauhtiin pienen alkulämmittelyn jälkeen. Soundipuolella mennään kitaravoittoisesti, päästäen kitaristit Timo Kämäräisen ja Riku Mattilan välillä fiilistelemään oikein kunnolla.

Aku Rannilan kynästä olevan kappaleen kentmäinen kertosäe on voimakas ja energinen, vaikka tunnelma saavutetaankin varsin vähäeleisesti. Katrin heleän puhdas lauluääni toimii hienosti ja kertsin melodia toimii sekin kiitettävästi, vaikka ei tartukaan kuin purkka tukkaan. Toiseen säkeistöön mentäessä melodia on erityisen tyylikäs.

Katri Ylander on julkaissut taas hienon radiosinglen, joka tulee alkavana keväänä olemaan mitä luultavimmin yksi soitetuimmista kotimaisista kappaleista.

Pisteet 4/5