Presidentin vaimon alastonkuvat huutokaupataan, katso!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ranskan presidentti Nicolas Sarkozy käväisi tällä viikolla valtiovierailulla Britanniassa. Sarkozyn matkan tarkoituksena oli kiillottaa taannoisen avioeron ja uuden avioliiton myötä himmentynyttä julkisuuskuvaansa.

Toisin kuitenkin kävi, sillä samaan aikaan julkistettiin presidentin uuden vaimon, entisen supermalli Carla Brunin, alastonkuvan tuleva huutokauppa. Brittilehdet ottivat kohusta kaiken irti julkaisemalla otteita kuvasta lööpeissään ja etusivuillaan.

Maineikas huutokauppatalo Christie’s myy Carla Brunin alastonkuvan ensi kuussa New Yorkissa järjestettävässä huutokaupassa. Kuva on peräisin vuodelta 1993 ja sen on ikuistanut valokuvaaja Michel Comte, uutistoimisto AP kertoi. Kyseinen huutokaupattava kuva löytyy esimerkiksi tästä! Muita alastonkuvia Brunista löytyy löytyy tästä.