Jackass-tähti Johnny Knoxville on jälleen sinkku

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suositun Jackass-sarjan päätähti Johnny Knoxville, oikealta nimeltään Philip John Clapp, on viimein virallisesti sinkku, kun hänen avioeronsa astui voimaan toissa viikon torstaina.

Useissa elokuvissakin näytellyt Knoxville oli naimisissa 13 vuoden ajan Melanie Lyn Clappin kanssa. Pariskunta haki avioeroa 3. heinäkuuta vedoten ylitsepääsemättömiin erimielisyyksiin. Melanie ja Johnny avioituivat toukokuussa 1995 ja päätyivät asumuseroon vuoden 2006 heinäkuussa.

Pariskunnalla on yhteinen tytär, 12-vuotias Madison Tatiana Clapp. Avioero on astunut voimaan, mutta pariskunta ei ole vielä selvitellyt omaisuutensa jakamista ja tyttären huoltajuutta. 37-vuotias Johnny Knoxville pyysi eroilmoituksessaan tyttären yhteishuoltajuutta.