Kimora Lee jätti Russell Simmonsin – lapsista kiistellään

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman menestyksekkäimpiin ja rikkaimpiin hiphop-alan ihmisiin lukeutuvan Russell Simmonsin vaimo Kimora Lee Simmons on hakenut avioeroa. Itsekin julkkiksena oleva Kimora jätti eropaperit oikeudelle tiistaina.

Pariskunta on ollut asumuserossa jo viime vuoden maaliskuussa. 32-vuotias Kimora Lee ilmoitti avioeron syyksi ylitsepääsemättömät erimielisyydet ja vaatii saada pariskunnan kahden lapsen huoltajuuden kokonaan itselleen. Hän on valmis myöntämään isälle tapaamisoikeuden, mutta vain turvamiehen ja lastenhoitajan valvonnassa.

Kimoralla ja 50-vuotiaalla Russel Simmonsilla on kaksi tytärtä, 8-vuotias Ming ja 5-vuotias Aoki. Viime aikoina on huhuttu, että Kimora olisi raskaana hänen uudelle miesystävälleen Djimon Hounsoulle, vaikka on edelleen virallisesti naimisissa.

Russell Simmons on maailman kolmanneksi rikkain hiphop-alan ihminen. Hänen omaisuutensa on noin 340 miljoonaa dollaria, ja häntä rikkaampia ovat vain Jay-Z ja Sean ”Puff Daddy” Combs. Varat ovat peräisin hänen levy-yhtiöstään ja Phat Farm -vaatemerkistään.

Simmons perusti vuonna 1984 legendaarisen Def Jam-levymerkin. Yhtiön alkuaikojen menestysartisteja olivat muiden muassa Beastie Boys, LL Cool J, Public Enemy ja Run DMC. Viimeksi mainitun jäsen Dj Run on Simmonsin veli.