Eva Longoria syyttää raskaushuhuista Beckhamin farkkuja

Viihdeuutiset · Stara.fi

Täydelliset naiset -suosikkisarjan tähti Eva Longoria on kertonut kokemuksistaan Victoria Beckhamin dVb-vaatemalliston farkuista. Evan mukaansa housut saivat hänet näyttämään siltä, että olisi ollut raskaana.

– Victoria antoi minulle muutaman parin farkkujaan ja pidin niistä kovasti. Ne olivat tosin niin kireitä, että vatsani pursusi yläosasta jo ennen kuin olin edes syönyt, Eva Longoria kertoi Hollywood Scoopin mukaan.

– Menimme syömään ravintolaan ja sieltä tullessani olin todella turvonnut. Niinpä minä näytän siltä kuin olisin ollut raskaana.

Äskettäin lehdissä epäiltiin Longorian olevan oikeasti raskaana miehelleen Tony Parkerille, mutta tähti kiisti raskaushuhut nopeasti. Longoria syyttääkin nyt raskaushuhuistaan juuri Victoria Beckhamia ja hänen farkkujaan, sillä huhut saivat alkunsa edellä mainitun ravintolavierailun jälkeen.

Uusimmat