Haloo Helsinki : Perjantaina

Singlet · Stara.fi

Haloo Helsinki on raikas uusi tuttavuus, jonka samanniminen hieno esikoissingle onkin saanut talven aikana jo runsaasti radiosoittoa. Nyt tämä neljän hengen yhtye julkaisee toisen singlensä nimeltä Perjantaina.

Bändin soundi on puhtoista kotimaista rockia, mutta vokaaliosuudet ovat selvää pop-soundia. Lopputulos on siis poprockia. Bändi rokkaa kuitenkin varsin energisesti, ja tyyliltään biisi tuo mieleen lähinnä Avril Lavignen tuotannon.

Perjantaina -kappale ei kuitenkaan onnistu jatkamaan yhtyeen esikoissinglen viitoittamaa tarttuvaa hittilinjaa, sillä kappaleessa on vain ripaus hittikoukkua. Lopputuloksena kuullaan hieman turhan tasapaksua paahtoa, josta ei kuitenkaan energiaa puutu. Kertosäe jää osin juuri tuosta syystä säkeistöjen jalkoihin.

Haloo Helsinki -yhtyeen debyyttialbumi julkaistaan vasta elokuussa, joten yhtye ehtii julkaista vielä ainakin yhden singlen ennen sitä. Joka tapauksessa tulossa on takuuvarmasti tutustumisen arvoinen platta.

Pisteet 3/5

Uusimmat