Idol-tuomari Paula Abdul suunnittelee adoptiota

Viihdeuutiset · Stara.fi

1980-luvulla hyvin menestynyt poptähti ja sittemmin American Idol -ohjelman tuomarina tunnetuksi tullut Paula Abdul on kertonut suunnittelevansa perheenlisäyksen hankkimista adoptoimalla.

44-vuotias Abdul kertoi Entertainment Weeklylle, että hän tulee todennäköisesti adoptoimaan lapsen vuoden sisällä. Hän totesi samalla, ettei välttämättä seuraa Madonnan ja Angelina Jolien esimerkkiä adoptoida lapsi ulkomailta.

– Haluan kyllä lapsia. Päädyn luultavasti adoptioon seuraavan kolmen tai viiden vuoden sisällä. En välttämättä adoptoi ulkomailta, kuten jotkut julkkikset. Haluan vain terveen lapsen, Paula Abdul kertoi.

Poppari-tuomari ei ole naimisissa. Hän seurustelee nykyisin ravintoloitsija JT Torregianin kanssa. Abdul on aiemmin ollut naimisissa Emilio Estevezin ja Brad Beckermanin kanssa. Hän kertoi äskettäin, ettei aio kiirehtiä kolmanteen avioliittoon.

Uusimmat