Leonardo DiCaprio oikeuteen koripallokentästä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-tähti Leonardo DiCaprio on joutumassa oikeuden eteen koripallokenttään liittyvän kiistan takia. Naapurien mukaan tähden pelikentän rakentaminen on pilannut heidän tonttiaan ja omaisuuttaan.

Kyse on Hollywood Hillsin alueella sijaitsevasta talosta, jota Leonardo DiCaprio vuokraa serkultaan Robert Hrticalta. Kiistassa jätettiin kanne oikeuteen jo viime vuoden toukokuussa, ja nyt tuomari on viimein päättänyt, että asia voidaan viedä oikeuteen saakka.

Naapurit väittävät, että koripallokentän rakentamisessa on tuhottu heidän pensasaitaansa. Lisäksi rakennustöiden aikana heidän uima-altaaseensa ja talonsa katolle on päätynyt multaa, betonia ja graniittia.

Naapurit pyysivät Leonardo DiCapriota keskeyttämään rakennustyöt, mutta näyttelijä ei suostunut pyyntöihin. He vaativat aiheutuneista vahingoista 250.000 dollarin korvauksia.

Uusimmat