Paul McCartneyn ex-vaimo haluaa lisää rahaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Beatles-yhtyeestä tuttu Paul McCartney määrättiin äskettäin maksamaan oikeuden päätöksellä kymmeniä miljoonia euroja entiselle vaimolleen Heather Millsille. Nyt Mills haluaa lisää rahaa.

Ex-vaimon mukaan McCartneyn omaisuus on todellisuudessa kaksinkertainen oikeuden arvioimaan 400 miljoonaan puntaan verrattuna, joten myös korvauksen tulee olla suurempi. The Sun -lehden mukaan Heather kertoi ystävilleen palkanneensa tilintarkastajia ja muita asiantuntijoita selvittämään ex-Beatlen todellista varallisuutta.

Heather Mills on edelleen vakaasti sitä mieltä, että Paul McCartneyn todellinen omaisuus on noin 800 miljoonaa puntaa. Hän toivoo asiantuntijoiden saavan tästä näyttöä, jolloin oikeus voisi määrätä Maccalle lisämaksuja. Ystävilleen Mills kertoi tekevänsä tämän vain pariskunnan nelivuotiaan Beatrice-tyttären turvatun tulevaisuuden takia.

– Me kaikki tiedämme, että hänen omaisuutensa on 800 miljoonaa, jota se on ollut jo 15 vuoden ajan, Mills kertoi tuomareille oikeudessa.

Samaa mieltä on myös The Sunday Times -lehti, joka rankkaa vuosittain Britannian rikkaimmat. Lehden mukaan McCartneyn omaisuus oli viime vuonna 825 miljoonaa puntaa. Lehden tutkija kertoi arvion 400 miljoonan omaisuudesta tulleen täytenä yllätyksenä.

Oikeusoppineet kertoivat lehdelle, että tuomari päätti korvauksesta Millsin tarpeiden – ei Maccan omaisuuden – perusteella. Siten lisäkorvauksia tuskin tulisi, vaikka omaisuuden arvo nousisikin.

Uusimmat