Smashing Pumpkins oikeuteen limukampanjasta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Rockyhtye The Smashing Pumpkins on haastanut levy-yhtiönsä Virgin Recordsin oikeuteen, koska yhtiö käytti bändin nimeä ja musiikkia luvattomasti virvoitusjuomamerkin ja nettikaupan mainoskampanjoissa.The Smashing Pumpkinsin mukaan heidän musiikkinsa luvaton käyttö mainoksissa on heikentänyt yhtyeen uskottavuutta fanien keskuudessa. Sopimusrikkomuksesta jätettiin kanne Los Angelesin oikeusistuimeen viime viikolla.

Kanteen mukaan yhtye on tehnyt kaksi vuosikymmentä töitä hyvän maineensa eteen, ja nyt virvoitusjuomamerkin ja nettikaupan mainoskampanjoiden takia maine on vaakalaudalla.

The Smashing Pumpkins -yhtyeen mukaan heidän ja levy-yhtiön välinen sopimus ei mahdollista yhtyeen musiikin myymistä mainoskäyttöön. Virgin ja The Smashing Pumpkins ovat tehneet yhteistyötä 17 vuoden ajan.

Uusimmat