Amy Winehousen aviomies edelleen pahasti koukussa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Amy Winehousen huumeongelmiin hänen isänsä mukaan ajanut aviomies Blake Fielder-Civil on edelleen pahassa huumekoukussa, vaikka istuu parhaillaan vankilassa.

Nyt Blake yrittää ottaa avukseen myös Winehousen, sillä The Sun -lehden mukaan Blake on pyytänyt tätä maksamaan hänen vankilassa syntyneitä huumevelkojaan. Pentonvillen vankilasta lähtöisin olevien tietojen mukaan Fielder-Civil on huonommassa kunnossa kuin koskaan aiemmin.

Todistajan lahjonnasta epäiltynä tutkintavankeudessa parhaillaan istuva aviomies on retostellut muille vangeille poptähtivaimonsa omaisuudella, ja luvannut Amyn maksavan hänen heroiininsa.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat