Britney Spears saa isältään viikkorahaa!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Britney Spears on edelleen yksi maailman varakkaimmista viihdetaiteilijoista, mutta hänen jättiomaisuutensa on alkanut huveta hälyttävän nopeasti.

Oikeuden mukaan Britneyn kuukausitulot ovat noin 730.000 dollaria, mutta supertähden talous on siitä huolimatta heikossa kunnossa. Tähden omaisuudeksi arvioitiin vielä viime vuonna noin 70 miljoonaa, mutta tuoreimpien laskelmien mukaan omaisuus on vain 25 miljoonaa euroa.

Britneyn isä alkoi pari viikkoa sitten myymään tyttärensä autoja korjatakseen tämän taloudellista tilannetta. Poptähden äiti oli sitä ennen todennut, että mikäli tuhlaamiseen ei puututa, loppuvat Britneyn rahat neljässä vuodessa, The Sun uutisoi. Silloin Britneyn lapset olisivat vielä ala-asteella.

Supertähden omaisuuden turvaamiseksi hänen omaisuuttaan hallinnoiva isänsä on ottanut käyttöön lapsuudesta tutun viikkoraha-järjestelmän. Britney Spears saa siten nykyisin isältään tuhat euroa viikkorahaa.

Uusimmat