Paris Hilton parhaillaan Helsingissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman seuratuimpiin julkkiksiin tällä hetkellä lukeutuva seurapiiriperijätär Paris Hilton lunasti odotukset ja saapui tänään Suomeen rokkaripoikaystävänsä Benji Maddenin kanssa. Benjin yhtye Good Charlotte esiintyy illalla Helsingissä.

Tallinnasta Suomeen siirtynyt pariskunta sai jo lentokentällä vastaansa toimittajien ja kuvaajien ryhmän. Hilton poseerasi kuvaajille koko ajan käsi leukansa edessä, sillä leuassa on arpi hänen taannoisen kompurointinsa takia. Hilton kuitenkin paljasti hetkeksi leukansa jakaessaan nimikirjoituksia faneilleen.

Hiltonin turvamies myös rusikoi hieman suomalaisia kuvaajia, mutta mitään dramaattista tilanteessa ei ollut. Paris Hilton ja Benji Madden ovat ilmeisesti suuntaamassa illalla helsinkiläiseen ravintola Luxiin, jossa Madden on luvannut heittää dj-keikan yhtyeensä konsertin jälkeen.

Uusimmat