Sam Sparro : Black And Gold

Singlet · Stara.fi

Sam Sparro on australialaissyntyinen, Englannin kautta Los Angelesiin päätynyt nuori electro-soul-musiikintekijä, jonka debyyttisingle on nimeltään Black And Gold.

Kappale on jännä ja omaperäinen sekoitus eri musiikkityyleja, sillä electron ja soulin lisäksi keitokseen on kaadettu selvästi myös perintöä sellaisilta kasariyhtyeiltä kuin New Order. Kasari onkin biisissä juuri päällimmäisenä teemana. Black And Gold -kappale ei kolahda vielä ensikuuntelussa, mutta hiljalleen siitä alkaa kuoriutua hieno ja tyylikäs raita, jota kuuntelee mielellään kerta toisensa jälkeen. Sparron vokaalit ovat juuri tähän genreen lähes täydellisen rosoisia.

Singlellä on mukana myös harvinaisen monipuolinen kattaus remiksejä. Esimerkiksi Phones Hard As Diamonds Mix tarjoaa tanakkaa housebiittiä, mutta antaa kuitenkin originaalille tilaa. Upea kasariremix Kings Of The Universe on erittäin tyylikäs, ja se tuokin elävästi mieleen Westbamin, Todd Terryn ja Farley Jackmaster Funkin alkuaikojen uraa uurtaneet housetuotannot.

Kappale itsenäisenä teoksena ansaitsee neljä tähteä, mutta single remikseineen on selvästi viiden tähden arvoinen paketti.

Pisteet 4/5

Uusimmat