Lehti: Shakira harrastaa ryhmäseksiä kotivideolla!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Latinotähti Shakira on pitänyt urallaan pääosin matalaa profiilia seksiä tihkuvista musiikkivideoistaan huolimatta. Nyt kiltin tytön imago voi olla mennyttä, sillä lehtitietojen mukaan Shakira harrastaa ryhmäseksiä kotivideolla.

Infobae-julkaisun mukaan videolla ovat mukana Shakira ja hänen aviomiehensä Antonio de la Rua sekä suosittu latinolaulaja Alejandro Sanz. Julkaisun saamien tietojen mukaan videolla kolmikko harrastaa seksiä Sanzin omistamalla huvijahdilla. Kolme vuotta sitten Shakiran huhuttiin eronneen miehestään Sanzin takia, mutta kolmikko toimikin mahdollisesti hyvässä yhteisymmärryksessä.

Tieto kotivideosta tuli ilmi erään oikeusjutun yhteydessä, jossa kyseinen videonauha on mukana todisteena. Oikeudenkäynnissä Alejandro Sanz syyttää kahta entistä työntekijäänsä kiristyksestä ja useista varkauksista.

Syyttäjät ovat vahvistaneet, että tietyt osat todisteena olevasta videosta voisivat vahingoittaa vakavasti videolla nähtävien ihmisten yksityiselämää. People-lehden espanjankielisen version mukaan molempien artistien tiedottajat ovat tänään kiistäneet videon olemassaolon.

Uusimmat