Paris Hilton ei halunnut Johanna Tukiaisen kalenteria

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomeen eilen saapunut seurapiirimiljonääri Paris Hilton joutui eilen illalla myös tekstiviestikohusta tutun Johanna Tukiaisen kohteeksi. Hilton viittasi kuitenkin kintaalla ”seksitanssijan” pyrkimyksille ujuttaa tyttökalenterinsa superjulkkiksen käteen.

Iltalehden mukaan Tukiainen seurasi Hiltonia yökerho Luxin tanssilattialla ja yritti antaa perijättärelle Dolls-tanssiryhmänsä kalenteria muistoksi Suomesta. Paris ei kuitenkaan suostunut ottamaan kalenteria, vaan raapusti siihen nimikirjoituksensa ja antoi sen takaisin Tukiaiselle.

Paris Hilton vietti torstai-illan varsin rauhallisissa merkeissä, ja hän tyytyi juhlimaan vain parin shampanjalasillisen voimin. Hilton ja hänen poikaystävänsä Benji Maddenin Good Charlotte -yhtye poistuivat yökerhosta hyvissä ajoin kahdella tila-autolla.

Uusimmat