Uniklubi : Varjot

Singlet · Stara.fi

Ensimmäisellä albumillaan hienosti kotimaiselle rocktaivaalle noussut hämeenkyröläinen Uniklubi ei ole viime aikoina juuri hittikappaleilla juhlinut. Sama meno jatkuu myös tuoreella Varjot-kappaleella, joka julkaistiin äskettäin singlenä.

Kappaleena Varjot on niin sanottu ”toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos” -osaston tuotos. Siitä ei nimittäin jää useammankaan kuuntelukerran jälkeen minkäänlaista muistijälkeä. Tai no ehkä jonkinlainen, mutta ei kovin mairitteleva, sillä päällimmäisenä muistuu mieleen yhtyeen vokalistin karmivan kuuloinen falsettivedätys kolmen minuutin kohdalla.

Muilta osin Varjot-kappale on todella tasapaksu tumma itkuvirsi, joka toimii ehkä masennukseen vaipuneiden kotikuuntelussa. Kieltämättä Jussi laulu ei ole ollut enää hetkeen parhaimmillaan, eikä yhtyeen biisitkään ole juuri säväyttäneet. Toivottavasti tulossa olisi ”se” leka, jolla yhtye nousisi taas kotimaiseen a-sarjaan. Näillä viisuilla sinne ei ole asiaa.

Pisteet 2/5

Uusimmat