American Idol siirtyi Nokian areenalle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen matkapuhelinvalmistaja Nokia tekee lisää aluevalloituksia viihderintamalla. Äskettäin erittäin arvostettu Emmy-gaala ilmoitti siirtyvänsä Nokian nimeä kantavaan teatteriin Los Angelesissa. Nyt Emmyjen vanavedessä samanlaisen päätöksen on tehnyt myös toinen merkittävä viihdetapahtuma.

Jatkossa nimittäin myös supersuositun American Idol -kilpailun finaali televisioidaan kymmenille miljoonille televisionkatsojille suorana samaisesta Nokia-teatterista. Aiemmin finaali järjestettiin kuuden tuotantokauden ajan Kodak-teatterissa, joka tunnetaan myös Oscar-gaalan pitopaikkana.

Uusi asetelma on mielenkiintoinen myös siksi, että Nokian kanssa kilpaileva elektroniikka- ja puhelinvalmistaja Apple on iTunes-palvelullaan yksi American Idol -ohjelman pääsponsoreista, Kauppalehti uutisoi. Parhaillaan käynnissä olevan American Idol -kilpailun seitsemännen tuotantokauden finaali kisataan kahdessa erässä 20. ja 21. toukokuuta 2008.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat