American Idol siirtyi Nokian areenalle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen matkapuhelinvalmistaja Nokia tekee lisää aluevalloituksia viihderintamalla. Äskettäin erittäin arvostettu Emmy-gaala ilmoitti siirtyvänsä Nokian nimeä kantavaan teatteriin Los Angelesissa. Nyt Emmyjen vanavedessä samanlaisen päätöksen on tehnyt myös toinen merkittävä viihdetapahtuma.

Jatkossa nimittäin myös supersuositun American Idol -kilpailun finaali televisioidaan kymmenille miljoonille televisionkatsojille suorana samaisesta Nokia-teatterista. Aiemmin finaali järjestettiin kuuden tuotantokauden ajan Kodak-teatterissa, joka tunnetaan myös Oscar-gaalan pitopaikkana.

Uusi asetelma on mielenkiintoinen myös siksi, että Nokian kanssa kilpaileva elektroniikka- ja puhelinvalmistaja Apple on iTunes-palvelullaan yksi American Idol -ohjelman pääsponsoreista, Kauppalehti uutisoi. Parhaillaan käynnissä olevan American Idol -kilpailun seitsemännen tuotantokauden finaali kisataan kahdessa erässä 20. ja 21. toukokuuta 2008.

Uusimmat