Beyonce ja Jay-Z naimisiin 4.4. kello neljältä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomeen Juhannuksena konsertoimaan saapuva hiphop-tähti Jay-Z ja hänen artistityttöystävänsä Bayonce Knowles avioituivat eilen, Hollywood.com uutisoi. Hääpäiväksi valittiin tripla neloset, eli 4. huhtikuuta kello 16.00.

Häät pidettiin julkaisun saamien tietojen mukaan pariskunnan hulppeassa asunnossa New Yorkissa. Tilaisuuteen oli ilmeisesti kutsuttu vain noin 30 pariskunnan lähintä ystävää ja sukulaista. Mukana olivat myös Beyoncen entiset bänditoverit Destiny’s Child -yhtyeestä, eli Kelly Rowland ja Michelle Williams.

Tähtipariskunnan naapurit ihmettelivät parin päivän ajan alueella liikkuneita työmiehiä kunnes selvisi, että he ovat järjestelemässä suurta juhlaa rap-mogulin kotiin. Markiisin peittämälle terassille rahdattiin suuri määrä kukkapuskia ja valkoisia kukkia.

Hääpäiväksi valittiin 4.4. klo 4, koska numero neljä liittyy läheisesti molempiin. Jay-Z, oikealta nimeltään Shawn Carter, on syntynyt 4. joulukuuta 1969 ja Beyonce 4. syyskuuta 1981. Lisäksi Jay-Z omistaa 40/40 -nimisen yökerhoketjun. Molemmilla on myös IV-tatuoinnit käsissään.

Uusimmat