Lovex markkinoi Suomea Berliinissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tamperelainen rockyhtye Lovex suuntaa huhtikuun loppupuolella Saksaan yhdessä lämppäribändeinä toimivien kotimaisten Poets of the Fall ja Manboy -yhtyeiden kanssa. Bändit esiintyvät 24. huhtikuuta Berliinin Columbia Clubilla järjestettävässä Helsinki In Berlin -tapahtumassa.

Lovex julkaisee seuraavan Pretender Or Surrender -albuminsa Suomessa 30. huhtikuuta. Levyltä lohkaistu ensimmäinen single Take A Shot on soinut talven aikana mukavasti radioissa.

Saksan keikan lisäksi Lovex esiintyy kevään aikana ympäri Suomea. Yhtye on parhaillaan keikkatauolla, mutta levyn julkaisun jälkeen keikkoja on luvassa Tampereella, Lempäälässä, Kaustisella, Helsingissä, Jämsässä, Eurassa ja Kemissä. Kesän aikana yhtye nähdään lukuisissa kesätapahtumissa, kuten esimerkiksi Tammerfestissä ja Himoksen Juhannuksessa.

Uusimmat