Sillä silmällä -ohjelman Gekko vaihtoi nimensä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suositusta Sillä silmällä -televisio-ohjelmasta tutuksi tullut tamperelainen kampaaja Gekko on vaihtanut nimeään. Aiemmin Gekon virallinen nimi oli Pekka Tapio Paavilainen, mutta nyt artistinimestä on tullut osa uutta virallista nimeä.

Viime viikosta lähtien Gekko on nimittäin ollut nimeltään Gekko Jetro Leonid Paavilainen, Aamulehti uutisoi. Paavilainen tunnettiin jo vuosia ennen televisio-ohjelmaa Gekkona, joten nimen virallistaminen oli luonnollinen valinta. Uuden nimen muilla osilla ei ole aivan yhtä tärkeitä perusteita.

– Leonid ei viittaa Brezneviin, se on muuten vain mielestäni hieno nimi, kuten Jetrokin, Gekko kertoi Aamulehdelle.

Nelosella nähty Sillä silmällä -ohjelma perustuu vuodesta 2003 saakka tehtyyn amerikkalaiseen ohjelmaformaattiin Queer Eye for the Straight Guy, jota on myös esitetty Suomessa. Amerikkalaisversiota tehtiin sata jaksoa, ja sen viimeinen jakso esitettiin viime vuonna.

Uusimmat