Britney Spears haluaa maailmankiertueelle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime aikoina pahoissa vaikeuksissa yksityiselämänsä puolella ollut poptähti Britney Spears aikoo suunnata pian uudelle maailmankiertueelle, jotta voisi jättää vaikeutensa taakseen.

Viime vuonna julkaistun Blackout-albuminsa jälkeen Britney on nähty usein tanssiharjoituksissa Millennium -tanssistudiolla Los Angelesissa. Kyse ei ole kuitenkaan vain harjoittelusta musiikkivideoita varten, vaan Spears tähtää jälleen tien päälle.

News Of The World -lehden mukaan Britneylle on nimittäin tarjottu lähes 100 miljoonan dollarin sopimusta uudesta kiertueesta. Turnee olisi siten samalla ratkaisu myös Britneyn viime aikaisiin talousvaikeuksiin. Nyt Britney Spearsilla on viimeinen tilaisuus palata takaisin viihdemaailman parrasvaloihin muutenkin kuin kohujuttujen merkeissä.

Uusimmat