Seksikohtaukset toivat K18-merkinnän Grand Theft Autolle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yksi maailman suosituimmista PC- ja konsolipelisarjoista, Grand Theft Auto, saa pian uuden osansa GTA IV. Tuttuun tapaan väkivaltaiselle pelille on määritelty 18 vuoden ikäraja, koska mukana on lukuisia seksikohtauksia.

Pelissä pelihahmo voi ostaa prostituoitujen palveluja, masturboida ja harrastaa seksiä monin tavoin. Britannian elokuvatarkastamon viranomaisten mukaan pelin leikatusta versiosta poistetuissa kohtauksissa oli ”hyvin vahvoja viittauksia seksin harrastamiseen”.

– Pelihahmo voi lisäksi vierailla strippiklubeilla ja pyytää privaattishow’ta, tarkastajat perustelivat The Sun -lehden mukaan.

Viranomaiset julkistivat pelin ikärajan viraston verkkosivuilla, mutta pelin tuottaja Rockstar pyysi poistamaan kyseisen sivun, sillä siinä paljastettiin yksityiskohtia esimerkiksi tulevan pelin nimestä. Peli julkaistaan Xbox 360 ja PS3 -konsoleille 29. huhtikuuta. Maistiaisia pelistä voi katsella täällä!

Uusimmat