Darude : In The Darkness

Singlet · Stara.fi

Kotimainen konemusiikkitähti Darude julkaisee nyt Label This! -albumiltaan kolmannen singlelohkaisun In The Darkness. Kappaleen perussoundi noudattaa hyvin perinteistä Darude-soundia. Single julkaistaan 9. huhtikuuta.

Biisin biitti rullaa mukavasti ja teemamelodiakin toimii joten kuten, mutta kovasti kaivattu hittipotku siitä jää vielä puuttumaan. Jonnaemilian vokaalit toimivat toki laulujen osalta hyvin, mutta melodiapuolella olisi voinut olla koukkua hieman enemmän.

Kokonaisuutena Daruden In The Darkness -single on mukavaa loppuillan klubisettiä, mutta tanssilattialla biisi kallistuu ikävä kyllä hieman sinne täytebiisien puolelle. Saman osaston kauraa julkaistaan nykyisin niin paljon, että massasta erottuakseen tarvitaan selvästi enemmän hittipotkua.

Singlen remix-osastolla on mukana myös eri versioita samasta biisistä. Trance Editin piano nostattaa tunnelmaa selvästi paremmin kuin kappaleen perusversio, mutta sekin jää peruskauraksi. Ocheanos Remix tarjoilee tanakampaa hard houseen kallistuvaa näkemystä ja Mike Shiversin remix puolestaan tranceosaston tiukkaa tanssikamaa.

Pisteet 3/5

Uusimmat