Kelly Clarkson raivostui biisivuodosta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Kelly Clarkson on raivostunut keskeneräisten kappaleidensa päädyttyä jakeluun internetiin. Neljä Clarksonin kappaletta julkaistiin laittomasti losangelesilaisessa Pretty Much Amazing -musiikkiblogissa.

Keskeneräisinä verkkoon päätyneet kappaleet ovat nimeltään Close Your Eyes, Ready, One Day ja With a Little Bit of Luck. Vuotaneiden kappaleiden perusteella Clarksonin musiikkilinjaus on menossa aikaisempaa enemmän countryn suuntaan.

– Kirjoitan musiikkia koko ajan. Kaikkea materiaalia ei ole edes tarkoitettu julkaistavaksi, sillä ne ovat vain ideoita. On todella syvältä, että ihmiset kuulevat kappaleitani, jotka eivät ole valmiita. Toivottavasti he kuitenkin pitävät niistä, Kelly Clarkson kertoi Billboard.comille.

Biisit julkaisseen blogin kävijämäärä on noussut räjähdysmäisesti, mutta blogin ylläpitäjän mukaan Kelly Clarksonin fanit ovat valmiina käymään taisteluun idolinsa puolesta. Ylläpitäjän mukaan hän ei tiedä mistä kappaleet ovat peräisin, sillä hän sai ne käsiinsä ystävältään saamallaan cd-levyllä.

Uusimmat