Mia Permannon tuhkat Suomeen ja Ruotsiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kolme viikkoa sitten äkillisesti kotonaan menehtynyt Idols-tähti Mia Permanto on siunattu läheisten saattamana. Hänen tuhkansa lähtivät viimeiselle matkalleen siten, että osa jäi Suomeen ja osa kuljetettiin Ruotsiin, Ilta-Sanomat kertoo.

Mia Permanto siunattiin siis vain läheisten läsnäollessa, mutta Mian muistolle järjestetään kaikille avoin muistotilaisuus ensi perjantaina 12. huhtikuuta On The Rocks -ravintolassa Helsingissä kello 21 alkaen.

Esikoisalbuminsa levyttämisen alkuvuodesta aloittanut Mia Permanto oli ehtinyt juuri saada myös levytyssopimuksen Helsinki Music Worksin kanssa. Levy oli määrä julkaista ensi syksynä. Permanto vierailee taustalaulajana myös Cristal Snow’n tuoreella esikoislevyllä.

Permanto muistetaan kotikatsomoissa myös siitä, että hän halusi esiintyä paljain jaloin. Soolouransa lisäksi Mia oli mukana Bruised And Broken -yhtyeessä. Räväkkänä ja sosiaalisena persoonana tunnettu laulaja selvisi Idols-kilpailun finaaliin niin sanottuna mustana hevosena ja sijoittui kuudenneksi.

Uusimmat