Daniel Craig haluaa lihavan James Bondin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Nykyisin salaisen agentin James Bondin roolissa valkokankaalla nähtävä näyttelijä Daniel Craig haluaa nähdä seuraavassa Quantum Of Solace -agenttileffassa myös lihavamman Bondin.

Craig haluaa tehdä Bondista ruumiillisesti nykyistä tukevamman siksi, ettei häntä muistettaisi Bond-rooleistaan pelkästään näyttävien vatsalihastensa ansiosta.

– Bond teki ennen kymmenen punnerrusta, poltti 50 tupakkaa, joi pullollisen ”jotain” ja otti pillerin. Nyt kuvaamme elokuvan loppuun kohtauksen, jossa olen lihava. Teemme sen siksi, että en halua ihmisten muistavan vain ruumiillisesti hyväkuntoista Bondia, Daniel Craig perusteli The Mirror -lehden mukaan.

Daniel Craig sai erinomaiset arvostelut ensimmäisestä James Bond -roolistaan elokuvassa Casino Royale. Äskettäin hän kertoi haastattelussa jatkavansa mielellään Bondin roolissa niin kauan kuin hänen kuntonsa kestää. Seuraava Bond-leffa Quantum Of Solace saa ensi-iltansa marraskuun alussa.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat