Simpsonit lapsilta kielletty – Baywatch ei?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suosituin animaatiosarja Simpsonit oli liikaa venezuelalaisille, joten paikallinen televisiokanava on joutunut lopettamaan sarjan esittämisen viranomaisten käskystä. Tarkastajien mukaan Simpsonien touhut ovat lapsille sopimatonta materiaalia, Sky News uutisoi.

Vielä erikoisemmaksi tapauksen tekee se, että lapsilta kielletyn Simpsoneiden tilalla esitetään nyt David Hasselhoffin tähdittämää Baywatch Hawaii -sarjaa, jossa nähdään erityisen runsaasti paljasta pintaa ja suuria rintavarustuksia.

Kanava ei saanut suoraan lainkaan valituksia Simpsoneista, mutta sen esitysaika kello 11.00 aamupäivällä ei sopinut viranomaisille. Rantaelämään keskittyvä sarja on tarkastajien mukaan kelvollinen myös lasten silmille toisin kuin Simpsonit.

Tilalla nähdään nyt siis Baywatch Hawaii, joka on tutun Baywatch-sarjan 10. tuotantokauden tuotantoa. Jaksoja kuvattiin vuosina 1999 – 2001 Hawaijin maisemissa. Toisin kuin brittiuutisessa väitetään, sarjassa ei nähdä lainkaan Pamela Andersonia tai hänen C.J. Parker -hahmoaan.

Uusimmat