BB-Saulin ja BB-Nikon urheiluauto mällättiin moottoritiellä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Big Brother -realityohjelman viimeisimmältä tuotantokaudelta tutuksi tullut parivaljakko Sauli Koskinen ja Niko Nousiainen ovat kiertäneet viime aikoina Suomea keltaisella sponsoriautollaan.

Nyt kaverusten sponsori-Corvette on kuitenkin saanut niin sanotusti siipeensä Oulussa, Seiska kertoo. Lehden saamien tietojen mukaan auto nähtiin roikkumassa moottoritien kaiteen päällä siten, että takarenkaat olivat ilmassa.

Auto oli kuitenkin turmahetkellä sponsorin henkilökunnan käytössä, joten Sauli ja Niko eivät olleet osallisina onnettomuuteen.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat