Britney Spears suunnittelee omaa vaatemallistoa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Musiikkiuraansa muiden muassa television ja hajuvesien puolelle jo aiemmin laajentanut poptähti Britney Spears aikoo jatkossa kasvattaa imperiumiaan hiphop-tähtien tapaan myös vaatebisneksellä.

Britneyn kerrotaan parhaillaan suunnittelevan oman vaatemallistonsa lanseeraamista. Spears on käynyt suunnitelmistaan jo alustavia keskusteluja Ed Hardyn vaatesuunnittelija Christian Audigierin kanssa. Audigier vahvisti tapaamisen Star-lehdelle.

– Olen tuntenut Britney Spearsin jo pitkään ja hän on hyvä ystäväni. Olemme keskustelleet yhdessä työskentelemisestä uuteen vaatemallistoon liittyen.

Tapaamisen aikana Britney ja hänen Lynne-äitinsä saivat lehden mukaan kotiinviemisiksi kasan Ed Hardyn vaatteita. Yrityksen henkilökunta kertoi Britneyn ja äidin olleen mukavia ja pyytäneen henkilökuntaa lähettämään vaatteita myös raskaana olevalle Jamie Lynnille. Britneyn kerrottiin kiinnostunen erityisesti saamastaan leopardikuvioisesta huparista.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat