Jessica Simpson seksikkäissä kuvissa, katso!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-tähti Jessica Simpson on pitänyt jo pitkään matalaa profiilia, mutta viime viikkoina hänen kasvonsa ovat jälleen ilmestyneet muoti- ja viihdelehtiin. Pian hän poseeraa myös Esquire-lehdessä.

Lehden toukokuun numeron kannessa ja sisäsivuilla Jessica Simpson nähdään seksikkäissä kuvissa tiukkoihin ihonmyötäisiin asuihin sonnustautuneena. Lehden kannessa Jessica nähdään lisäksi ajamassa ”partaansa” yläosattomissa. Kuva on kuitenkin rajattu siten, ettei kriittisiä paikkoja näy.

Kuvat ovat italialaisen muotikuvaaja Fabrizio Ferrin käsialaa. Hänen vaimonsa on tunnettu balettitanssija Alessandra Ferri. Jessica Simpsonin kuvat löytyvät tästä!

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat