Paris Hilton köyhäili kahden tähden hotellissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime viikolla Suomessakin pikavisiitillä käväissyt seurapiiriperijätär Paris Hilton on jatkanut säästölinjalla myös Suomen visiitin jälkeen. Superjulkkis saapui Suomeen Tallinnasta reittilennolla, ja nyt hotellimiljardöörin perillinen on majoittunut Britanniassa kahden tähden hotelliin.

Liverpoolissa rokkaripoikaystävänsä Benji Maddenin Good Charlotte -yhtyeen mukana vieraillut Paris Hilton valitsi asuinpaikakseen viiden tähden luksushotellin sijaan vaatimattoman kahden tähden Lord Nelson -majapaikan, The Mirror kertoi.

Kahden hengen huone hotellissa maksaa noin 60 euroa. Hilton sai kuitenkin tarpeekseen hotellista jo muutaman tunnin kuluttua, ja hän kirjautui ulos hotellista hieman puolenyön jälkeen. Loppuyönsä Hilton vietti toisen majoituslaitoksen pehkuissa. Lehden mukaan Paris Hilton sai kaikesta huolimatta hotellin henkilökunnalta erittäin positiivista palautetta.

– Paris oli todella mukava ja jalat maassa. Hän oli itse asiassa hyvin huomaavainen ja kehui hotelliamme ihanaksi, henkilökunta ylisti Hiltonia.

Uusimmat