Potter-tähti löi Lily Allenille luurin korvaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Harry Potter -elokuvista tuttu teinitähti Emma Watson on tuonut esiin nyt myös kylmän puolensa. Hän nimittäin löi taannoin ”luurin korvaan” poptähti Lily Allenille.

Lily Allen soitti henkistä tukea saadakseen Potter-elokuvia niin ikään tähdittävälle Rupert Grintille sen jälkeen, kun hän oli eronnut poikaystävästään Ed Simonsista. Grint oli kuitenkin puheluhetkellä sovittamassa vaatteita, joten hänen puhelimeensa vastasi lähistöllä ollut Emma Watson, Daily Star kertoi.

Watson antoi niin sanotusti kylmää Allenille, ja ilmoitti vastanneensa puhelimeen, koska Rupert oli varattuna. Emma tivasti mitä Lily halusi ja totesi hetken kuuntelun jälkeen ”Olemme molemmat nyt kiireisiä, kuten sinunkin tulisi olla Lily” ja katkaisi puhelun. Puhelun jälkeen Rupert Grint raivostui Emman käytöksestä.

Uusimmat