Mischa Barton bikinikuvissa, katso!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suositusta O.C. -televisiosarjasta tutuksi tullut näyttelijä Mischa Barton on päätynyt paparazzien kuvattavaksi nauttiessaan auringosta rannalla. Bikineihin sonnustautuneena rannalla yksin makoillut tähti huomasi kuvaajien sihtailevan itseään, mutta jatkoi poseeraamistaan auliisti.

Muutenkin Mischalla menee hyvin, sillä hänen kerrotaan sopineen syytteensä rattijuopumuksestaan. Hän selviää syytteestä kolmen vuoden ehdonalaisella ja kolmen kuukauden alkoholivalistuksella sekä 1.700 dollarin sakoilla, Daily Star uutisoi äskettäin.

Mischa Bartonin kuvat löytyvät tästä!

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat