Chuck Norris oli teinipoikien tappolistalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Actiontähti Chuck Norris on joutunut erikoisen tapahtumavyyhdin keskelle Yhdysvalloissa, kun kahden teinipojan epäillään suunnitelleen hänen surmaamistaan. Norrisin nimi oli mukana tappolistalla, joka sisälsi näyttelijän lisäksi opiskelijoiden ja koulun työntekijöiden nimiä.

Poliisi on pidättänyt kaksi newjerseyläisen Pennsauken lukion koululaista koulumurhien suunnittelemisesta, TMZ uutisoi. Poliisi ja syyttäjä eivät uskoneet poikien selittelyjä siitä, että lista olisi todellisuudessa ollutkin vain vitsi. Poliisin tutkimuksissa on kuitenkin selvinnyt, että pojilla ei ollut aseita hallussaan.

– Tällä hetkellä uskomme, että oppilas ei aiheuttanut todellista uhkaa kenellekään listalla olleelle. Ei ainakaan Chuck Norrisille, syyttäjä kertoi.

68-vuotias Chuck Norris tunnetaan erityisesti näyttelijänä ja itsepuolustuslajien taitajana. Hän on tähdittänyt urallaan lukuisia actionelokuvia sekä tehnyt uraa myös televisiosarjoissa, kuten Walker, Texas Ranger. Hänen elokuviaan ovat muiden muassa Breaker! Breaker!, Silmä Silmästä, Delta Force ja Dodgeball.