Missiskandaali paisuu Yhdysvalloissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvalloissa on meneillään missiskandaali, jossa kolkutellaan pian myös oikeustalon ovia. Miss California 2008 -tittelin voittanut Christina Silva ehti nimittäin olla vain muutaman päivän ajan missinä, kunnes järjestäjät ilmoittivat, että voittajaksi kruunattiin väärä tyttö.

Ääntenlaskussa tapahtuneen inhimillisen virheen takia Silvalta riistettiin missikruunu, joka annettiin kisan oikealle voittajalle Raquel Beezleylle. Päätös shokeerasi Silvan ja hänen läheisensä. Missiyhtiön johtaja pyysi lisäksi Silvaa soittamaan ensimmäiselle perintöprinsessalle ja ilmoittamaan, että tämä onkin oikea Miss California.

Nyt Silva on haastanut missiyhtiön oikeuteen ja vaatii 500.000 dollarin korvauksia loatusta maineestaan, julkisesta nöyryytyksestä, mielipahasta sekä menetetyistä työtilaisuuksista ja palkintorahoista. Lisäksi Silvan lakimiehet epäilevät myös ääntenlaskun todenperäisyyttä.

Uusimmat